چگالی بالا:
راهکارهای نوع HD به سبب کوچکی و جمع و جور بودنشان به آسانی قابل ارتقاء یئده و فضای بیشتری را برای افزودن تجهیزات به منظوردستیابی به سطح بالاتری از عملکرد، در دسترس قرار می دهند.
توزیع برق در PDU:
این مبحث در برگیرنده انتخاب بهترین و صحیح ترین سبک توزیع برق برای PDU می باشد. به منظور ایجاد یک سیستم توزیع بهینه و مقرون به صرفه پیشنهاد لگراند استفاده ار راهکار BusBar و باکس های Tap-Off همراه با سیستم اندازه گیری و سنجش و یا بدون سیستم اندازه گیری می باشد. شایان ذکر است که راهکار پیشنهادی لگراند که در برگیرنده سیستمی برای سنجش و اندازه گیری می باشد، راهکاری مناسب و ایده آل برای دیتا سنترهای نوع Colocation (میزبان سرور) است. یک دستگاه توزیع انرژی کامل پس از اتصال به برق و سیستم سنجش Busbar با ارائه حداکثر انعطاف پذیری در هماهنگنمودن تجهیزات خود با منبع تغذیه مورد نیاز، همزمان با شارژگیری، قابلیت های خود را به نمایش می گذارد.
این راهکار با مقیاس پذیری مناسب و مخارج مقرون به صرفه خود، راه حلی ایده آل برای مراکز داده سازمانی به شمار می رود.
Hot Plug:
استفاده از این سیستم، تجهیزات VDI را قادر می سازد که حتی در زمان شارژ شدن بدون هیچگونه وقفه و یا صدمه احتمالی با تاسیسات، قابلیت قطع و اتصال را داشته باشند.
یک ساختار ماژولار:
با توجه به تنوع UPSهای ماژولار لگراند، امکان اضافه نمودن ماژول های مربوط به برق و باتری که در نهایت به افزایش گنجایش و ظرفیت داخلی UPSها منجر می شود نیز وجود دارد. در راستای مزیت های افزوده شده می توان از اتصالات و کانکشن های upstream و downstream در UPSها نام برد. از طریق قابلیت عملکرد موازی UPSهای لگراند می توان آن ها را به شکل همزمان با راهکارهای توزیع بهینه IS ترکیب نمود و یا برای دستیابی به یک سیستم بدون وقفه از یک UPS پشتیبان به منظور ارائه اتصالات ضروری upstream و downstream استفاده نمود. همچنین با بکارگیری روش KEOR HP، با اتصال بیش از 6 عدد دستگاه UPS به طور موازی، ظرفیت بسیار بالایی از انرژی برق را تولید و ذخیره نمود.
نکته: بر روی تابلو برق یا Electrical Panel باید مقداری فضای اضافه برای UPS و تجهیزات وابسته برای ارتقاء آن، در نظر گرفته شود.
– سیستم Hot Swap:
UPS لگراند با عرضه عملکرد و روش HotSwap امکان جایگزین نمودن، تعویض و افزودن دستگاه UPS را در زمان شارژگیری، بدون واردآوردن کوچکترین خدشه یا وقفه در تاسیسات فراهم می آورد.
– افزایش فضای فیزیکی White Room:
افزایش تعداد رک ها در اتاق های سرور (موسوم به اتاق سفید) مستلزم افزایش داده ها و اتصالات برق بوده، همچنین می بایست انرژی و قدرت کافی برا یسیستم تهویه مطبوع و خنک سازی فضا در نظر گرفته شود.
خنک سازی:
روش Thermal High Density، به تولید مستمر برودت به منظور خنک سازی تجهیزات می پردازد که تضمینی برای عملکرد بالای تاسیسات و میزان توانایی آن برای هماهنگ شدن با تغییرات و به روزرسانی آتی به شمار می رود.
طرح موضوع و محتوا:
امروزه محفوظ نگاه داشتن داده ها و اطلاعات امری بسیار ضروری و پر اهمیت می باشد، بخصوص برای دیتاسنترهایی که اطلاعات و داده های استراتژیگ و اداری سازمان ها را در خود جای داده اند. برای رسیدن به این هدف دو دیدگاه می بایست در نظر گرفته شود:
وسایل و تجهیزات:
با توجه به این موضوع که حفظ امنیت و ایمنی داده ها امری خطیر و حیاتی برای گردانندگان دیتا سنتر و کاربران آن ها به شمار می رود. افزایش و بالا بردن سطح حفاظت از تجهیزاتی که اطلاعات و دیتا را در خود دخیره نموده اند، از اصلی ترین اعمالی است که می بایست اجراء و پیاده سازی شود.
کارکنان/پرسنل:
از آنجایی که مراکز داده بدون مداخله انسان ها، هرگز نمی توانند از پس نگهداری، حفاظت و نظارت بر اجرای عملیات خود برآیند، می بایست تمامی مسائل امنیتی و ایمنی بر کارکنان این مراکز و بازدیدکنندگان این سایت ها اعمال شده تا حداکثر حفاظت و ایمنی برقرار و تضمین شود.
نکته: در سال 2010 میلادی، حدود 10 درصد از بودجه مراکز داده به مسائل مربوط به امنیت و ایمنی اختصاص داده شده که بیش از نصف این مقدار به منظور تدارک تجهیزات اطفاء حریق و جلوگیری از ایجاد آتش سوزی صرف شده است.
راهکارهای لگراند:
الزامات و نیازمندیهای یک سیستم امنیتی مناسب و کارآمد برای تضمین حفاظت از مراکز داده و ایجاد ایمنی برای کارکنان آنان، به طور عمده به عوامل ذیل وابسته است:
– نفوذ فیزیکی: که به منظور ارائه حداکثر حفاظت و امنیت، از دسترسی های غیر مجاز جلوگیری و ممانعت به عمل می آورد.
– رویدادها و حوادث محیطی داخلی و خارجی:
برای دستیابی به حداکثر امنیت و ایمنی در این زمینه، می بایست از مخاطرات متعددی جلوگیری به عمل آورد، به عنوان مثال در امور مربوط به زیرساخت دیتا سنتر باید از رویدادهای داخلی احتمالی نظیر گرمای بیش از اندازه، آتش، تخلیه الکترواستاتیک، نشت آب و … ممانعت به نمود و در رابطه با تهدیدات محیطی خارج از تاسیسات می بایست برای مقابله با آتش سوزی، سیل و طوفان، رعد و برق، زلزله، انفجار و … تمهیدات لازم را اندیشید.